marți, 30 iunie 2009

DISTURBIA Party in Gossip Mamaia


Vineri, 3 iulie 2009

Gossip Mamaia te provoaca sa te lasi in voia simturilor. Vineri, 3 iulie incepand cu orele 22, placerile interzise vin la malul marii prin Disturbia Party - live violin si house mix cu Dj Vinny feat Steff. Indrazneste sa visezi, depaseste limitele imaginatiei, paseste intr-o seara de mister si senzualitate, transforma o seara obisnuita intr-un moment de magie. De la apus pina la rasarit Disturbia Party – o petrecere in care mastile, costumele magice si dansatoarele nemaivazute iti vor excita simturile.

VINNY

Provenind dintr-o familie numai de muzicieni, Vinny a inceput sa studieze vioara la varsta de 4 ani. Clubul Gossip este primul care isi deschide usile pentru DJ Vinny, unde are ocazia de a mixa la petrecerile de zi organizate de Wise Trumpets. Impresionand prin stilul aparte si libertatea de a mixa, intr-un timp foarte scurt ajunge sa mixeze la evenimentul “1 Year Request 629”. Are un cv bogat care l-a ajutat atunci cand a fost invitat in Spania pentru a mixa in doua cluburi din Madrid, respectiv Barcelona. Stilul sau aparte cuprinde o arie larga de genuri muzicale, de la funky pana la tech-house si minimal.

STEFF

Incepe a studia vioara la varsta de 7 ani la liceul de muzica "Dinu Lipatti" din Bucuresti. Sustine multe recitaluri si obtine premii la concursuri si olimpiade de la o varsta frageda, lasand de fiecare data o impresie deosebita publicului. A colaborat cu artisti precum Edvin Marton , Evgheni Plushenko, Mihai Nenita, Dj Vinny , Dj Tavi , etc. Avand o libertate foarte mare in ceea ce priveste improvizatia pe orice stil muzical are o prezenta scenica unica atunci cand este vorba de muzica clubbing si nu numai.

Vinny feat Steff

Colaborarea dintre cei doi a inceput inca din bancile scolii,fiind colegi la liceul de muzica "Dinu Lipatti". Vinny feat Steff este un proiect unic in Romania ce a luat viata in momentul in care cei doi s-au revazut dupa o lunga perioada de timp , in care cei doi au pornit pe doua drumuri diferite Dj si Muzician combinand cele doua stiluri deosebite – arta dj-ului , mixurile sale si arta violonistului


Disturbia Party doar in Gossip Mamaia, Vineri 3 iulie, orele 22
Only for you!!!"

Pentru alte detalii: www.anyplace.ro

Parteneri Media:

KissFM , KissTV, ZOOM, SapteSeri, freestyle magazine, Clubevents.info, tilllate.com, disco.bg, nights.ro, beatfactor.ro, Yazee.ro, fotoclubbing.ro, love2dance.ro, revista monden, sofresh.ro, muzicabuna.ro, time4music.ro, citynights.ro, metropotam.ro, musicarena.ro

Any Place Media

Bucharest, Splaiul Unirii 35/M 7/A, Ap. 18
Mobile : 0728 322 390
oliviu@anyplace.ro
www.anyplace.ro