sâmbătă, 5 septembrie 2009

LAST SUMMER PARTY powered by YUMM events & FLY club


Sambata, 12 septembrie 2009, ora 18.00
Platforma fostei Uzine ARO - Campulung Muscel
Intrarea 30 lei

Smiley, Bitza, Claudia Cream, Dj Andi feat. Stella
Liviu Hodor, Adrian Eftimie, Optick, Cristi Stanciu, Dj Paul


afterparty powered by anyplace.ro
Duminica, 13 septembrie 2009, ora 04.00
FLY club - ultimul etaj al magazinului Big&Small - Campulung Muscel
Intrarea: 20 lei
Oliviu b2b LaOra / Dan-ce




Biografii artisti
Smiley
Smiley s-a lansat ca solist in trupa "Simplu" si in paralel si-a dezvoltat o cariera solo. "M-am nascut intr-o dupa-amiaza calduroasa de iulie. Am avut o copilarie frumoasa desi eram un copil agitat. Viata mea a decurs normal pana la 10 ani cand placerea de a asculta muzica s-a transformat in placerea de a canta. Prin clasa a zecea mi s-a nazarit sa fac muzica pe calculator fiindca aveam prea multe idei care trebuiau concretizate intr-un fel.
Virusul muzicii imi umbla acum nestingherit prin sange. Am cantat in trupa Millenium 3, pana cand am fost observati de Gyuri Pascu, care ne-a ajutat sa scoatem un album. In acelasi timp m-am imprietenit cu cei ce urmau sa devina colegii mei de trupa: CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu. Sa cant cu SIMPLU a fost propunerea lui CRBL, dar am dat proba la casa de discuri. Au urmat repetitii de dans si cantat, apoi l-am intalnit pe Marius Moga, care s-a aratat foarte incantat de noua formula SIMPLU. Smiley mi se spune pentru ca sunt responsabil cu buna dispozitie. Am lansat hit dupa hit, am compus si pentru alti artisti, am intrat la facultate… Restul cred ca il stiti si voi", astfel se descrie Smiley.

Bitza
Pe 1 octombrie 2004 s-a scris o noua pagina in istoria hip-hop-ului romanesc: prima aparitie a unui album urban solo.
Este vorba despre albumul de debut al lui Bitza, intitulat Sevraj. Albumul contine 12 piese, plus interludii si featuring-uri cu Ombladon, Cheloo, Raku, Tataee, Freakadadisk, Adrian Despot, Dj Dox si K-Gula.
Dupa mai putin de un an, BITZA trece la nivelul 2. Adica la urmatorul nivel de intelegere si acceptare a acestui stil de muzica : Urban Soul.
Primul album Bitza, "Sevraj" si-a castigat locul in topul preferintelor voastre prin cele doua videosingle-uri care au adunat cele mai multe nominalizari la recenta editie a premiilor MTV: URMATORUL PAS si VORBESTE VINUL.
"Sinuciderea unui inger" vine ca o confirmare a primului succes si arata foarte clar faptul ca primul album nu a fost un accident.
Al treilea album nu se lasa asteptat. "Fapte bune" contine 16 piese , este un album original lucrat in colaborare cu nume sonore din muzica hip-hop romaneasca: CTC, K-Gula, Grasu XXL si Brugner.
Spre deosebire de "Sinuciderea unui inger", noul material dezvolta un subiect mult mai pragmatic - conflictul. Perspectivele - si de aceasta data multiple - nu sunt insa exploatate la maxima lor capacitate. Apar astfel, numeroase conflicte de natura interioara.

Claudia Cream
"Daca iti doresti ceva cu adevarat, lupta si il vei obtine" este motto-ul dupa care se ghideaza Cream in viata si in cariera.
Cream a avut incredere in ea si in talentul ei si astfel a reusit performanta ca la numai 22 de ani sa fie detinatoarea unor rezultate notabile pe piata muzicala din Romania. Indemnata de familie, Cream, adica Pavel Claudia, nascuta pe 19.10.1984 in Mangalia, a inceput sa lupte pentru visul sau de la numai 7 ani, cand a luat primele lectii de muzica. Si-a cultivat talentul si vocea remarcabila si la 15 ani si-a facut debutul pe scena muzicala din Romania alaturi de grupul Candy. Desi succesul a fost considerabil, Claudia a decis sa se indrepte catre o cariera solo, intr-un moment cand a fi component intr-o formatie dance iti asigura un loc caldut in muzica din Romania. "Am visat mereu sa cant solo. Candy a fost o etapa in cariera mea. Am vrut mai mult spune Claudia. Increzatoare in ea, a riscat si la 17 ani si-a vazut visul cu ochii. “Crede in mine” este titlul primului material solo Cream.
In noiembrie 2003, la numai 19 ani, proaspat impliniti, Claudia lanseaza primul extras pe single de albumul “Astept”. Este vorba despre piesa “Inchide ochii” compusa de Marius Moga si Smiley (Simplu) special pentru Cream.
Ultimul album semnat Cream se numeste “24” iar piesa aleasa pentru filmarea unui videoclip este “Vanilla Cream”. Filmarile, care au durat peste 15 ore, s-au desfasurat pe scena Teatrului National, iar invitati speciali in videoclip sunt Marius Moga, Smiley si Matteo, cu care Claudia colaboreaza pe plan muzical cel mai mult.

Dj Andi
DJ Andi si-a construit cariera pas cu pas lucrand foarte mult atat ca DJ cat si ca producator remarcandu-se pe piata romaneasca inca din anul 2001, cand a realizat prima piesa, pentru compilatia "Mouse in House"(vol. 3), sub pseudonimul SVR 4.
Originalitatea seturilor sale a fost evidentiata prin realizarea unei intregi serii de remixuri: Underdog Project - I can't handle it, Tomcraft - Loneliness, ATB - 9 PM (Till I Come), Jimmy Somerville - Safe, Dina Vass - The love I have for you, Faithless – Insomnia. Alte remixuri au aparut oficial pe albumele artistilor: Morandi - Beijo (Uh La La), Planeta Moldova - Alimentara, Vali Barbulescu feat. Dax - Safe Sax, DJ Raoul - Am atins un nor, Simplu - Provocarea, Paul & DJ Allegro - The Na-Na Song, Miki - Alerg, Miki & Pepe - Fara tine si altele. Anul 2003 a culminat cu aparitia pe albumul In-Grid - Rendez Vous a remixului semnat DJ Andi al piesei "Tu Es Foutu". In acelasi an a luat nastere un nou proiect numit W.Y.D., ce a avut ca piesa de referinta "Aripi sa pot zbura", devenita hit in vara lui 2004, a beneficiat si de un videoclip difuzat in exclusivitate pe cea mai titrata televiziune de specialitate.
Combinatia dintre muzica electronica si cunoscuta tema a unei melodii populare i-a cucerit pe cei doi baieti de la Djuma Soundsytem. "Rupturewort" este pe locul 10 in clasament in fata unor nume importante ca Booka Shade, Audiofly sau chiar Djuma Soundsystem. Acestia au spus ca piesa lui Andi prinde foarte bine in cluburi si ca "it's a great folk/ minimal track"! Productia a ajuns si in mainile altor dj importanti, iar in prezent dj-ul roman negociaza lansarea piesei la un label important din afara. Andi a realizat recent si un remix pentru hitul Djuma "Les djinns" despre care Mikkas a spus ca este unul dintre cele mai bune remixuri primite, iar baietii se pot lauda cu aproape 50 de remixuri ale marelui lor hit. "I think yours is actually one of the best I've heard (and it's been close to 50)!"



Stella
Este interpreta unuia dintre hit-urile verii 2009, "Freedom", piesa la care a lucrat impreuna cu DJ Andi. Cu "Freedom" au intrat in difuzare la cele mai importante statii radio si au marcat succese in clasamentele de specialitate.

O artista cu o energie debordanta, care la fiecare aparitie "canta" si transmite emotii, a reusit sa treaca cu brio de primul examen, testul publicului.

Liviu Hodor
Liviu Hodor realizează împreună cu DJ Andi, la Vibe FM, emisiunea "Request 629", cea mai ascultată emisiune de seară din Bucureşti.
După ce cucereşte zilnic mii de ascultători cu vibe-ul pozitiv şi plin de energie, Liviu Hodor a decis să facă următorul pas şi debutează că producător muzical. Marţi, 30 iunie, viberii adevăraţi vor auzi în premieră, după oră 18.00, în emisiunea "Request 629", piesa "Happy For You" semnată de Liviu Hodor & Tara.
"Încurajat de cei ce ne apreciază şi ne urmăresc în fiecare zi, mi-am luat inima în dinţi şi am realizat prima mea piesă, împreună cu Ţara. Cred că vocea ei senzuală se potriveşte cel mai bine cu groove-ul piesei. Sper să vă placă", a declarat Liviu Hodor înaintea debutului.
"Happy For You"este produsă de Edward Maya, cel care a compus hit-urile "That's My Name" şi „Stay With Me" ale trupei Akcent dar şi „Stereo Love", realizată împreună cu Vika Jigulina, bomba sexy de la Vibe FM.

Adrian Eftimie
Nascut pe 17 mai 1978, in Bucuresti, Adrian Eftimie a inceput sa puna muzica inca de la varsta de 15 ani prin diverse cluburi si discoteci bucurestene. Doi ani mai tarziu devine producator – prezentator la primul post de radio independent din Romania, Uniplus Radio. Tot ca producator – prezentator a mai lucrat ulterior si la Radio 21, Star Fm, Magic FM si Kiss FM.
In prezent are propriul show la One FM Romania. Emisiunea dureaza doua ore iar printre invitatii sai putem mentiona nume ca Mark Knight, Shlomi Aber, Steve Lawler, Funkagenda si Noir.
Printre realizarile sale putem mentiona cele doua hituri “No Side Effect” si “Desire”, piese ce au fost remixate pana in prezent de numerosi dj/producatori romani si din intreaga lume, printre care Nils Noa, Raoul, Belocca, C-Zar, Workidz, Kim Fai si chiar Chad Lewis.
De remarcat sunt si petrecerile de la Turnmills din Londra, Le Souk din New York, Budha Bar din Sharm El Sheik si de ce nu Freedome Festival din 2005.Stilul pe care il abordeaza se incadreaza perfect in categoriile: House, Tech-House, Tehno, Deep-House, Minimal-Tech.

Optick
Pentru Bogdan Moldovan, a.k.a Dj Optick, povestea a inceput in anul 1994 cand a descoperit ca isi putea distra colegii de clasa punandu-le muzica preferata. Din acel moment cariera lui Bogdan a evoluat pe o traiectorie ascendenta. In 1996, la varsta de 16 ani a inceput propria emisiune la Radio Miercurea Ciuc. In caz ca nu v-ati dat seama Miercurea Ciuc este orasul in care s-a nascut Bogdan J. In acelasi timp , Optick a devenit rezident la cel mai cunoscut club din regiune. In anul 2000 dupa finalizarea serviciul militar, Optick s-a mutat la Bucuresti, indeplindu-si unul dintre cele mai mari vise, acela de a lucra la statia centrala Radio 21. Mutarea la Bucuresti l-a facut sa isi descopere si marea pasiune, mixatul muzicii house. Muzica house a devenit mai mult decat o pasiune pentru Optick, a devenit si job – la Radio 21 a intiat un proiect de promovare a muzicii house care s-a materializat in emisiunea Obsession. Show-ul a devenit in scurt foarte popular in toata tara. Radio 21 i-a dat posibiliatea sa cunoasca multi DJ internationali pe care i-a avut si ca invitati in show-ul sau. Artisti precum Paco Osuna, Lee Buridge, Corvin Dalek, Tommy Serano and Azzido Da Bass au fost invitati in emisiunea pe care DJ Optick o realizeaza.
Optick s-a orientat si catre productia muzicala, realizand remixuri pentruartisti romani precum Activ, Miki, Gica Petrescu sau Voltaj. Succesul a doua remixuri realizate de Optick pentru trupa Voltaj pe care le-a realizat cu ajutorul prietenului sau Avi, a facut Casa de Discuri Roton sa il includa pe un CD si un Vinyl. Si asta nu e tot. Impreuna cu trupa ACTIV, Dj Optick a realizat imnul Liberty parade 2006 piesa FEEL GOOD . “Feel Good” a fost declarata la premiile Nights.ro 2007 cea mai buna productie muzicala (electronica) din Romania in 2006 . In acest moment DJ Optick se imparte intre Radio 21, gig-urile la care mixeaza si studio, unde munceste intens pentru lansarea primului sau single si a primului album.

Cristi Stanciu
Genurile, stilurile, sound-urile, trend-urile in muzica evolueaza permanent, iar cuvantul "FENOMENAL", este rar folosit.
Apar insa tipi entuziasti, cu o energie debordanta si o pofta imensa de a face muzica, carora muzica electronice le "zambeste".
Exista oameni care pun piese intr-un DJ set si sunt DJ-ii care-ti arunca creierii in aer. Cristi Stanciu face parte din ultima categorie; face din fiecare set (indiferent de cat de mic sau mare este clubul, festivalul) un closing party, ca si cum ar fi sfarsitul lumii!!!
Lucreaza rapid cu muzica, foloseste efectele potrivite, intervine cu scratch-ul exact atunci cand trebuie, cunoaste asteptarile publicului; este in club si pastreaza in permanenta contactul vizual cu publicul, pe care stie sa-l miste.
Ca orientare muzicala, pune din tot spectrul muzical: trance si techno, house si electro. Isi transfera energia in fiecare beat, synth, hi-hat, transmite fiecare sunet direct la sursa si iubeste muzica electronica.
Asa se poate caracteriza, in doar cateva cuvinte debutul in productia muzicala a lui Cristi Stanciu. Pentru "Come To Me" a colaborat cu o solista, cu timbru cald. Ea se numeste Doria.
2009 este inca un an nebun in viata lui; o noua provocare in materie de productie electronica, gig-uri prin cluburile din tara si un show radio.

Oliviu
Oliviu s-a nascut in Miercurea Ciuc la data de 3 iunie 1985. De la varsta de 7 ani incepe sa asculte o muzica putin mai neobisnuita pentru acea vreme in Romania (rave/techno), primind la unchiul sau din Germania casete si CDuri.
In 2007 intra in familia anyplace.ro cu un scop clar - de a cunoaste cat mai multi DJ si de a invata de la acestia sa mixeze. Incepe sa mixeze impreuna cu DJ romani aflati in ascensiune, iar prima data mixeaza singur la afterhours-ul oficial Tiesto (1 decembrie 2007 @ Studio Martin) inaintea lui Pagal.
In 2008, mixeaza in warm-up pentru DJ romani (Adrian Eftimie, Prik, Kozo, Mihai Popoviciu, etc.) si straini (M.A.N.D.Y., Frank Nova – Monoroom, Markus Homm, etc.) si main la evenimente din Bucuresti si din tara.
In 2009 este nominalizat pentru "Cel mai bun DJ debutant din Romania in 2008" la "Nights Awards 2009" si "Premiile muzicale beatfactor.ro", lucru care ii aduce un plus de notorietate in randul clubberilor si astfel o evolutie mai rapida pe scena clubbing din Romania.