vineri, 8 ianuarie 2010

Reduceri de 60% la colectia de lux- Vannina Vesperini

S-a deschis promotia Vannina Vesperini, in perioada 8-13 ianuarie, pe www.myexclusivestore.com. Reducerile de 60% le asteapta pe impatimitele lenjeriei intime de calitate sa se rasfete in valuri suave de matase, dantela brodata intr-un stil unic si satin rafinat.
Vannina Vesperini si-a creat brandul in 1996, care a ocupat imediat o pozitie importanta si un nume bine conturat in lumea de lux a modei. Si-a croit drumul in acest spatiu competitiv al creatiilor de lenjerie intima prin crearea unui nou concept: “Visible Lingerie” sau lenjeria intima visibila, purtata ca un articol vestimentar. O femeie puternica si sigura pe ea va fi intotdeauna sexy- aceasta este atitudinea pe care Vannina o creaza prin design-uri de lenjerie intima superba, feminina si extraordinar de frumoasa. Celebritati precum Emmanuelle Béart, Linda Hardy, Audrey Marnay, Arielle Dombasle, Patricia Kaas si Vanessa Paradis poarta brandul Vannina Vesperini.
In luna ianuarie, va asteapta si alte surprize, precum colectiile office de articole vestimentare si accesorii Cotton Parkmen and women. Trebuie doar sa va creati un cont si veti fi informat ori de cate ori se va organiza o vanzare promotionala a unui brand de prestigiu.
Ne puteti gasi, de asemenea, si pe Facebook, Twitter sau Wordpress, unde puteti vizualiza cateva produse expuse in promotiile trecute si prezente.
http://www.facebook.com/pages/MyExclusiveStore/158641294414
http://twitter.com/MyExclusiveStor
www.myexclusivestore.wordpress.com
Va asteptam!
www.myexclusivestore.com
Ioana Mihai
http://www.myexclusivestore.com

Incep inscrierile la cursurile de limba engleza organizate de British Council

In perioada 12-14 ianuarie 2010 vor avea loc inscrieri la cursurile de limba engleza organizate de British Council pentru sesiunea de iarna.
Marti, 12 ianuarie, vor fi testari si inscrieri doar pentru copii si adolescenti, miercuri, 13 ianuarie, vor avea loc testari si inscrieri numai pentru adulti, iar joi, 14 ianuarie, testari si inscrieri pentru copii, adolescenti si adulti.

In acest trimestru de iarna, British Council a introdus si un nou curs de pregatire pentru engleza financiara si pentru examenul ICFE (International Certificate of Financial English), la care doritorii se pot inscrie in perioada mentionata.

Cursantii Centrului de Limba Engleza al British Council Bucuresti beneficiaza de cele mai moderne si eficiente metode de invatare a limbii engleze. Profesorii au o pregatire internationala exceptionala si experienta de a preda limba engleza in diverse tari, ceea ce face ca ora de limba engleza sa fie o combinatie intre cultura si educatie.

Pubquiz-urile organizate in fiecare trimestru pentru adultii care urmeaza cursurile de limba engleza la British Council sunt un prilej de relationare intre cursantii din diverse grupe si de distractie in limba engleza.

Cursantii au acces gratuit timp de un an la biblioteca British Council, @ British. In cazul in care cursantii sunt copii, parintii acestora pot imprumuta atat resurse pentru copii cat si materiale pentru ei insisi.
Biblioteca ofera peste 14.000 de materiale constand in carti, DVD-uri si reviste. Oferta este foarte variata, de la resurse pentru domeniul profesional (management, marketing, relatii publice, publicitate, tehnologia informatiei, resurse umane, comunicarea in afaceri, stiinte sociale, engleza generala), pana la resurse pentru momentele de pauza si relaxare, respectiv romane din literatura engleza clasica sau contemporana, reviste din diferite domenii sau filme si concerte pe DVD. Pentru parinti, exista o gama variata de materiale de parenting, menite sa ii ajute in cresterea si educarea copiilor.

Tot la biblioteca British Council exista o colectie de materiale pregatitoare pentru examenele Cambridge si IELTS, precum si colectii de materiale pentru dezvoltarea deprinderilor de studiu.

Luise Georgiana Vuiu
Head Strategic Partnership and Marketing

British Council Romania
Calea Dorobantilor 14
010572 Bucharest
T: +40-21-307 96 38; +40-372158038
F: +40-21-307 96 01
M: +40-724-288 881
luise.vuiu@britishcouncil.ro
contact@britishcouncil.ro
http://www.britishcouncil.ro

Legea concordatului preventiv - Testul modern al insolventei


Mandatul ad-hoc si concordatul preventiv dau o sansa intreprinzatorilor de a nu ajunge la insolventa,
oferindu-le posibilitatea de a convinge statul, creditorii si salariatii sa munceasca alaturi de manager pentru salvarea intreprinderii.

Proiect de lege realizat de prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, legea concordatului preventiv poate fi considerat testul civilizarii oamenilor de afaceri autohtoni.

Piperea a declarat ca "acest act normativ poate fi considerat testul civilizarii oamenilor de afaceri autohtoni."

"Daca legea are succes, inseamna ca s-a facut pasul spre profesionalizarea afacerilor si s-a realizat initierea unei culturi a anticiparii. Intreprinzatorii trebuie sa fie in permanenta in alerta pentru a inlatura sau a atenua efectele crizei economice si ale riscurilor inerente afacerii, in genere", a mai spus Piperea.

Concordatul preventiv este un contract incheiat intre un intreprinzator si creditorii sai, prin care intreprinzatorul propune un plan de redresare a afacerii sale, iar creditorii accepta sa sprijine eforturile debitorului de a depasi dificultatile in care se afla intreprinderea.
Nu este necesar un consens al creditorilor; ar fi o utopie sa pretinzi asa ceva; o majoritate de 2/3 este suficienta pentru ncheierea contractului.

Mandatul ad-hoc, a doua institutie reglementata de lege, este acea procedura confidentiala prin care un mandatar ad-hoc, desemnat de instanta, negociaza cu creditorii in vederea realizarii unei intelegeri cu unul sau mai multi creditori pentru a depasi starea de dificultate financiara in care se afla intreprinderea.

Aceste doua noi instrumente juridice consacra tendinta insolventei moderne de a avea ca scop primordial continuarea afacerii prin restructurarea si repunerea acesteia pe piata.

Concordatul preventiv/mandatul ad-hoc prezinta urmatoarele avantaje fata de procedura
insolventei:

- nu presupune insolventa si, deci, nici stigmatul aferent acesteia

- se declanseaza numai la cererea debitorului, fiind exprimarea vointei acestuia, nu a creditorilor

- sunt proceduri confidentiale sau cu un grad redus de publicitate

- debitorul nu pierde controlul afacerii sale, care se continua pe perioada celor doua proceduri

- intreprinzatorul este ajutat de un practician in insolventa sa negocieze si sa-si restructureze afacerea

- rolul judecatorului-sindic este minim

Legea este foarte actuala avand in vedere ca multi sefi de intreprindere se lupta cu si incearca
sa evite insolventa. Sa incerci sa calmezi spiritele printre creditori, sa ii convingi pe furnizori
sa furnizeze, pe salariati sa lucreze etc. este o provocare a managerului anului 2010.

Prin mecanismele acestei legi, directorul general se va putea in sfarsit concentra asupra ceea ce ar
trebui sa-l intereseze afacerile operationale si nu asupra protejarii afacerii impotriva
creditorilor.

Radu Trandafir, Strategy Director @ Three Slices - Agentia de Marketing
Lavinia Lukacsi, Relations Manager @ SCA Piperea si Asociatii - Avocati de Business
lavinia.lukacsi@piperealaw.ro
http://www.piperealaw.ro

Castigatorul concursului organizat de eco iluminat ''Mosul vine prin bucatarie...''


A sosit si vremea pentru ca "Mosul sa treaca prin bucatarie..." Astazi 08.01.2009 am organizat tragerea la sorti pentru a desemna castigatorul premiului constand intr-un corp de iluminat pentru bucatarie Chablis 1 x 8W.

Castigatorul s-a inscris la newsletter-ul eco iluminat in data de 02.12.2009 cu adresa de e-mail adella.adella82@yahoo.com.

Felicitari castigatorului!!

Asteptam un e-mail din partea acestuia, transmis de la adresa cu care a castigat, care sa contina detalii privind adresa de livrare a cadoului.

Filmul extragerii este disponibil la adresa http://blog.eco-iluminat.ro/2010/01/castigatorul-concursului-mosul-vine-prin-bucatarie/.

Un nou concurs vi se pregateste... Urmariti-ne in continuare.

Despre Eco-iluminat

Eco-iluminat este primul magazin online din Romania ce ofera solutii ecologice de iluminat casnic, cu ajutorul carora se pot obtine economii de pana la 95% fata de solutia becului cu incandescenta.

Eco-iluminat este un concept inovator si responsabil, care promoveaza tehnologii sofisticate de obtinere economica a iluminatului casnic, disimulate in forme cu design clasic sau modern, minimalist.

Elena Dobrota
Director General
office@eco-iluminat.ro
www.eco-iluminat.ro

Tamara Buciuceanu Botez aniverseaza 5 decenii alaturi de Sorin Francu!

Itinerariul unui cuplu pe drumul vietii este presarat in cele mai multe dintre cazuri cu momente deosebite, de care cei doi isi vor aminti intotdeauna cu drag. Dupa o anumita varsta, insa, mai vine si momentul in care trebuie sa dai glas amintirilor mai putin placute, la fel cum o fac si Tarsita si Spirache Pitesteanu, eroii piesei Divortul de Aur. Tamara Buciuceanu Botez si Sorin Francu sunt de fapt actorii ce pun punctul pe i-ul din casnicie, reprosandu-si, dupa 50 de ani de convietuire, infidelitati, frustrari, frici sau dorinte neimplinite intr-o maniera unica, ce ii caracterizeaza.

Intr-o regie semnata de Nae Cosmescu, povestea se dezvaluie sub imaginea unei comedii cu morala, alcatuind un ansamblu plin de umor, punctat insa in situatii reale, in care se vor regasi toti cei prezenti.

La fix doua luni de la premiera ce a facut deliciul publicului, iata ca Divortul de Aur urmeaza sa aiba loc si pe data de 8 februarie 2010, ora 19.00 la Palatul National al Copiilor.

Pretul biletelor pentru acest eveniment este de 50 RON, fiind disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet - Unirea Shopping Center, et. 2, Pasajul Universitatii Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro.

Simona Dragulescu
PR Specialist
Vreau Bilet
simona.dragulescu@vreaubilet.ro
http://vreaubilet.ro