vineri, 7 august 2009

DJ Andi @ Mojo Club Hunedoara - 15 august 2009


Radio 21, 1 Music Chanel si anyplace.ro te cheama sambata 15 august in clubulul Mojo din Hunedoara, ce propune o noua abordare a distractiei de noapte. Am promis clientilor nostri, ca vom raspunde cererii unui club pentru high life-ul din judetul Hunedoara. De aceea Mojo, clubul, se prezinta clientilor, impodobit in spiritul petrecerilor incendiare specifice acestei perioade a anului.

Mojo Club este cel mai nou si mai trendy club din Hunedoara si va asteapta in fiecare vineri si sambata cu petreceri personalizate, concerte si evenimente deosebite. Clubul are o capacitate de aproximativ 1000 de persoane si este localizat in imediata apropiere a Castelului Corvinilor, intr-o cladire datata in jurul anului 1900. Barul este impresionant, ringul de dans spatios iar saloanele VIP foarte primitoare. Pentru a ajunge la Mojo Club trebuie sa veniti spre Castelul Corvinilor, sa urmati drumul spre Racastie si semnele cu Mojo Club.

Gazda serii de 15 august va fi ''one and only" Dj ANDI

Dee Jay Andi, dj-ul "vedeta" de la radio Vibe Fm si-a construit cariera pas cu pas. Inainte de a realiza show-ul radio "Request 629" alaturi de Liviu Hodor, Andi a lucrat foarte mult atat ca DJ, cat si ca producator. El s-a remarcat pe piata muzicala romaneasca inca din anul 2001, cand a realizat prima piesa, pentru compilatia Mouse In House (vol. 3), sub pseudonimul SVR 4. De atunci, colaborarea sa cu Mouse in House nu s-a oprit decat la volumul 7, acesta fiind si ultimul volum al colectiei editata in Romania.

A urmat o intreaga serie de remixuri si colaborari cu artisti autohtoni si straini, unele folosite doar in seturile proprii: Underdog Project - I can't handle it, Tomcraft - Loneliness, ATB - 9 PM (Till I Come), Jimmy Somerville - Safe, Dina Vass - The love I have for you, Faithless - Insomnia, iar altele oficial aparute pe albumele artistilor: In-Grid - Tu es foutu, Morandi - Beijo (Uh La La), Planeta Moldova - Alimentara, Vali Barbulescu feat. Dax - Safe Sax, DJ Raoul - Am atins un nor, Simplu - Provocarea, Paul & DJ Allegro - The Na-Na Song, Miki - Alerg, Miki & Pepe - Fara tine, etc. Anul 2003 inseamna pentru Dee Jay Andi inceperea unui nou proiect, alaturi de Ovidiu Stanescu, proiect numit W.Y.D. Piesa "Aripi sa pot zbura", devenita hit in vara lui 2004, a beneficiat si de un videoclip difuzat in exclusivitate pe MTV.

Dupa acest moment, cei doi continua sa colaboreze sub numele de W.Y.D. Project, pregatind proiecte noi, gata de lansare in 2006. Dintre acestea amintim produsul Hack si piesa "Everywhere", devenit in scurta vreme hit in majoritatea cluburilor de specialitate din tara si Adrian Eftimie-No side effect . Totodata, continua seria de remixuri alaturi de colegul sau: DJ Raoul - Am atins un nor (2 variante, din care si un chill out version), Vali Barbulescu - O 9 zi, DJ Sava - Gone away, DJ Optick & Activ - Surrender,Vali Barbulescu & Giulia - Zbor.

Afla mai multe detalii de pe www.djandi.ro si www.myspace.com/deejayandi

Sponsor:

Dark Dog - energy drink

Parteneri Media:

Radio 21, 1 Music Chanel, SapteSeri, Zile si Nopti, Criss Agency, Clubevents.info, tilllate.com, anyplace.ro, nights.ro, beatfactor.ro, Yazee.ro, love2dance.ro, sofresh.ro, muzicabuna.ro, time4music.ro, metropotam.ro, musicarena.ro, djresurce.ro, m-news.ro

Club Mojo - Hunedoara

Adresa: langa Castelul Corvinilor
office@anyplace.ro / 0728322390


Confirmari presa:

Oliviu Tepelus - Any Place Media
booking, planning & comunication
oliviu@anyplace.ro