miercuri, 17 iunie 2009

Editura Publica va invita la Targul de Carte Bookfest

Intre 17 si 21 iunie va asteptam la Bookfest cu:

- 3 titluri vedeta pe care nu trebuie sa le ratati:

Funky Business Forever de Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale, funksterii vostri preferati.

Superclass de David Rothkopf, o super carte despre elita globala si lumea sa.

Pentru toti cei care inca mai au incredere in banca lor, Confesiunile unui bancher toxic semnata sub pseudonimul Cresus. O carte al carei autor este un fost director al unei mari banci franceze.

- reduceri diferentiate in functie de autori/carti si de volumul de carti cumparate, care sunt disponibile pe perioada targului si la comenzile on-line la www.publica.ro;

- lansarea oficiala a cartii Funky Business Forever sambata, 20 iunie, ora 15, pavilion 14. Invitati la discutie intr-un eveniment televizat de The Money Channel sunt: Doru Frolu - Partener DC Communication, Sorin Tranca - Managing Partner Friends Advertising, Bogdan Ungureanu - Executive Manager Publica şi Bogdan Naumovici (TBC).

Funky Business Forever va incurajeaza sa priviti in jur si sa incercati sa intelegeti lumea. Si va ofera o varianta de intelegere a lumii, pornind de la 19 adevaruri funky si implicatiile lor: valul de ieftiniri, feminizarea activitatilor umane, statele înlocuite de metropole, competitia generica si capitalistii anonimi, corporatia traditionala modificata de progresul tehnologic sau locul tau in reteaua globala.

Superclass este o carte extrem de actuala prin dezvaluirile din culisele elitei mondiale pe care David Rothkopf le face.
O carte despre acei oameni care sunt implicati in transformarea puterii economice si politice mondiale, cat si despre modul in care fac asta si motivele care-i anima. Daca vreti sa stiti cum sunt stabilite alegerile pe care le aveti de facut sau cum va sunt conditionate vietile, atunci trebuie neaparat sa cititi aceasta carte.

Confesiunile unui bancher toxic, al carui autor un fost director al unei mari banci franceze, a decis sa ramana anonim din ratiuni evidente.
In premiera, un bancher marturiseste istoria secreta a crahului din septembrie 2008 si relateaza episoade necunoscute ale falimentului celebrei banci americane Lehman Brothers.
Sunt dezvaluite numele actorilor implicati in aceasta tragicomedie. Cifrele, de asemenea.
Niciodata nu s-a mers atat de departe in demistificarea meseriei de bancher.
Avem in sfarsit descrierea informata si minutioasa a unei escrocherii dirijate din interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu