marți, 27 octombrie 2009

Programul The Silver Church Club

Miercuri, 28 Octombrie, 2009 20:00 Elena Perseil - One Summer... this afternoon!"
Miercuri, 28 octombrie la ora 20.00, în clubul The Silver Church va avea loc prezentarea colecţiei de primavara-vara 2010 semnata de Elena Perseil
One summer! this aftrenoon...
Un elogiu adus universului feminin
Accesul la acest eveniment se face pe baza de invitatii

Joi, 29 Octombrie, 2009 22:00 “URMA –Test Drive in The Silver Church”
In aceasta seara The Silver Church Club prezinta un concert de exceptie
Trupa URMA se reintoarce pe scena noastra pentru a oferi publicului un spectacol unic. Inca de la primele aparitii trupa s-a impus printr-un sound aparte. Stilul muzical al URMEI este unul acustic, fără a apela la artificii moderne.
Incepand cu ora 22.00 cei sapte muzicieni vor incerca sa lase o urma de neuitat in sufletele celor prezenti. Pentru că, aşa cum se arată pe site ul lor, www.urma.ro, "tot ceea ce contează este urma pe care o lasă muzica" în mintea celor ce o ascultă, iar urmele sunt greu de şters.
Pret Bilet: 20 Ron

Vineri 30 Octombrie, 21.30
Kumm - lansare album, live show, aftershowparty
În data de 30 octombrie, pe scena The Silver Church Club, trupa KUMM va sustine un concert de lansare al albumului FAR FROM TELESCOPES.
În ciuda diferenţelor stilistice dintre albume, sound-ul KUMM este constant şi inconfundabil.
O să fie un concert de lansare inedit, cu invitaţi speciali si cu un dj after- party incendiar. Totul pana la ora 05.00.
Pret bilet: 25 RON (in seara evenimentului) sau 35 RON (pret intrare+ CD-ul original FAR FROM TELESCOPES).

Sâmbătă, 31 Octombrie, 2009 22:00
Halloween Party
Concert Live PUBLIKA
The Silver Church Club te invită la un Halloween în stil irlandez, o sărbătoare stropită cu multă bere Guinness.
Noaptea de Halloween este o noapte în care ar trebui să te adăposteşti de spiritele rele, şi unde poţi fi mai în siguranţă, decât la The Silver Church Club? Pentru a nu fi recunoscut de către fantome, The Silver Church Club te sfătuieşte să te deghizezi conform următorului dress-code:Horror, Gore-bloody, Fetish,Vampire-Goth, Carnival, Uniforms, Fantasy . Principalele caracteristici ale nopţii vor fi: bere Guinness din belşug, muzică Live ( formaţia PUBLIKA) concursuri de darts, staruri FHM şi costumaţii înfricoşător de spectaculoase.
Pret bilet: 20 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu