joi, 7 ianuarie 2010

Un superb calendar de coaching gratuit



Într-un context economic în care toata lumea se gândeste la supravietuire si restrângere, Competent Consulting este din nou alaturi de cei care sunt si se comporta ALTFEL. Respectându-si traditia de a oferi la începutul fiecarui an un calendar gratuit celor interesati de dezvoltarea personala si organizationala, v-a pus la dispozitie pe situl www.competent.ro programul „ABC-ul managementului prin coaching”. Ilustrat de imagini extrem de amuzante din viata organizationala, programul va permite sa treceti în revista 81 de modalitati de tranzitie de la managementul autoritar spre cel consultativ, astfel încât sa va dezvoltati performantele în ciuda tuturor dificultatilor.
Chinezii, care au acumulat întelepciune timp de peste 3000 de ani de tranzitii, îsi fac urarea: „îti doresc sa traiesti în vremuri interesante!”. Şi pentru ca citesti aceste rânduri, înseamna ca ai perceput faptul ca si acest an va fi unul extrem de interesant, atât în plan personal, cât si organizational si social. Vântul schimbarii ce s-a pornit poate umfla pânzele tuturor celor dispusi sa exploreze noi tarmuri si sa descopere noi modalitati de a-si trai relatia cu organizatiile din care fac parte.
Competent Consulting îti ofera gratuit un nou calendar, denumit „ABC-ul managementului prin coaching”, în spiritul traditiei ce a debutat cu Calendarul NLP pe 2007, a continuat cu Calendarul de Inteligenta emotionala pe 2008 si Calendarul de self-coaching din 2009. Superb ilustrate cu imagini extrem de amuzante din viata organizationala, paginile noului calendar sunt un instrument de self-coaching ce-ti permite sa optimizezi, una dupa alta, diferitele elemente ce compun atitudinea si comportamentul unui manager-coach. Câteva dintre temele de auto-analiza, dezvoltare a resurselor si actiunilor eficiente propuse de calendar sunt:
• Fii coach, nu sef!
• Motiveaza-ti oamenii!
• Fii acesibil/a!
• Asculta-i activ!
• Pune întrebari bune!
• Recunoaste-ti greselile!
• Acorda independenta!
• Rezolvati împreuna!
• Da-le chiar tu vestile proaste!
• Nu actiona la suparare!
• Dezvolta-te continuu!
• Dezvolta-ti oamenii!
• Afla ce-i nemultumeste!
• Fii schimbarea!
• Apara-ti echipa!
• Confrunta-i cu realitatea!
Programul propus corespunde conceptului management prin coaching pus în slujba dezvoltarii sustenabile a organizatiei, nu doar ca mijloc de facilitare si accelerare a atingerii unor obiective imediate. Prin parcurgerea sa te poti convinge în legatura cu transformarile radicale pe care le poate aduce în organizatia ta o abordare bazata pe coaching bine condusa.
De-a lungul întregului an 2010, situl www.coachingmanager.ro îti va pune la dispozitie articole suplimentare, care sa-ti permita aprofundarea fiecarei teme si obtinerea efectelor maxime de transformare a activitatii tale de manager. În felul acesta, vei putea spune despre 2010 ca a fost cu adevarat un an de cotitura în cariera ta, anul în care ai terminat cu rezultatele „asa si asa” si ai început sa gusti din provocarea si placerea de a valorifica pe deplin potentialul echipei pe care o conduci.
Începe chiar acum sa aplici managementul prin coaching si alatura-te celor peste 25.000 de persoane care au descarcat an de an calendarele de dezvoltare personala disponibile gratuit pe situl www.competent.ro. Beneficiaza de aceasta oferta si informeaza-ti prietenii în legatura cu ea. În felul acesta, îti creezi unul din fundamentele succesului: construirea unei comunitati de sprijin, ce faciliteaza semnificativ schimbarile comportamentale si de atitudine. Lucru oricum mult simplificat de experienta si dedicarea colectivului de la Competent Consulting, pentru care „succesul dumneavoastra este profesia noastra”.
Competent Consulting ofera consultanta, coaching si training în domeniul dezvoltarii personale si organizationale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP si inteligenta emotionala pentru a asigura clientilor sai avantaje asupra competitorilor si obtinerea de efecte economice notabile prin investitii minime.

Deviza Competent Consulting este „Succesul dumneavoastra este profesia noastra”.
Competent Consulting
Mariana Bichis – Manager,
tel. (021)-688-7548, 0726-801-881, 0788-294-801
email:contact@competent.ro
http://www.competent.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu