vineri, 8 ianuarie 2010

Castigatorul concursului organizat de eco iluminat ''Mosul vine prin bucatarie...''


A sosit si vremea pentru ca "Mosul sa treaca prin bucatarie..." Astazi 08.01.2009 am organizat tragerea la sorti pentru a desemna castigatorul premiului constand intr-un corp de iluminat pentru bucatarie Chablis 1 x 8W.

Castigatorul s-a inscris la newsletter-ul eco iluminat in data de 02.12.2009 cu adresa de e-mail adella.adella82@yahoo.com.

Felicitari castigatorului!!

Asteptam un e-mail din partea acestuia, transmis de la adresa cu care a castigat, care sa contina detalii privind adresa de livrare a cadoului.

Filmul extragerii este disponibil la adresa http://blog.eco-iluminat.ro/2010/01/castigatorul-concursului-mosul-vine-prin-bucatarie/.

Un nou concurs vi se pregateste... Urmariti-ne in continuare.

Despre Eco-iluminat

Eco-iluminat este primul magazin online din Romania ce ofera solutii ecologice de iluminat casnic, cu ajutorul carora se pot obtine economii de pana la 95% fata de solutia becului cu incandescenta.

Eco-iluminat este un concept inovator si responsabil, care promoveaza tehnologii sofisticate de obtinere economica a iluminatului casnic, disimulate in forme cu design clasic sau modern, minimalist.

Elena Dobrota
Director General
office@eco-iluminat.ro
www.eco-iluminat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu