joi, 30 iulie 2009

AVITECH - alegerea AV Global Alliance pentru Romania

Incepand cu luna iulie AVITECH este membra a AV Global Alliance – un parteneriat intre cei mai importanti integratori de sisteme audio-video si videoconferinta din lume. Aceasta alianta face posibila realizarea de proiecte internationale complexe din domeniile mentionate, lucru extrem de important pentru companiile multinationale. AVITECH mai este membra a CEDIA, InfoComm, ARTS si are numeroase certificari ISO.

Pentru a oferi cele mai bune solutii, din aceasta alianta face parte doar o singura companie din fiecare tara. Datorita rezultatelor obtinute in cei peste 10 ani de activitate, AVITECH a fost aleasa pentru a reprezenta AV Global Alliance in Romania. La baza alegerii au stat si recomandarile unora dintre cei mai mari producatori de echipamente audio-video si videoconferinta din lume.

Companiile din alianta se angajeaza sa ofere tot suportul de care ar putea avea nevoie ceilalalti membrii din punct de vedere al resurselor, informatiilor despre piata si practicilor tarii pe care o reprezinta.

AV Global Alliance are membri in 28 de tari din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia si Australia. Lista membrilor aliantei este disponibila pe www.avmachines.com/global-partners. Intre scopurile aliantei se numara cresterea eficientei si a timpului de raspuns la cerintele clientilor, oferirea unui suport prompt clientilor din intreaga lume.


Despre AVITECH

AVITECH este numarul 1 in Romania in domeniile audio-video, videoconferinta si case inteligente. Firma ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH ofera solutii complete pentru sali de conferinta si training, boardroom-uri, proiecte de videoconferinta, telemedicina si teleprezenta, retele digital signage, dispecerate si centre de comanda si control, proiecte ProAudio, lumini profesionale.

Compania are un numar de 171 angajati, dintre care 80 ingineri si tehnicieni. AVITECH are sediul de birouri si showroom-ul in Bucuresti, centrul de logistica si distributie in Magurele si 6 locatii de suport tehnic si service in Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara.



Persoana de contact:

Gabriela Degeratu
PR Specialist

SC AVITECH CO SRL
Sos. Pipera-Tunari nr. 1/II
077190 Voluntari-Ilfov
Tel: +40 21 200 64 64
Fax: +40 21 200 64 65
email:info@avitech.ro
http://www.avitech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu