joi, 30 iulie 2009

“Liberty of Ice Cream Festival” - un eveniment Liberty Center

Liberty Center organizeaza, în perioada 3-9 august 2009, „Liberty of Ice Cream Festival”, un eveniment dedicat tuturor celor ce vor sa se bucure cu adevarat de vara.

Evenimentul va avea loc în mall-ul Liberty Center (Str. Progresului, nr. 151-171), între orele 16:00 – 20:00. Zi de zi, vor avea loc expozitii cu vânzare la care vor participa producatori de înghetata, dulciuri, dar si de produse estivale.

Festivalul va include numeroase concursuri cu premii pentru toate categoriile de vârsta. Copiii sunt asteptati la desene pe asfalt, iar adultii vor putea sa-si demonstreze îndemânarea si imaginatia în încercarea de a asorta costume de baie sau de a convinge juriul ca sunt autorii „celei mai sic înghetate”. Iata doar o parte din competitiile pregatite de organizatori. Nu vor lipsi blind-date-urile întrecerile în dexteritate sau romanticele probe de dans.

Liberty Center se detaseaza în peisajul mall-urilor din Bucuresti prin prezenta în cadrul sau a peste 100 de marci de prestigiu românesti si internationale, acoperind o plaja larga de produse si servicii. Oferta Liberty Center cuprinde magazine de moda si accesorii, produse sportive, produse cosmetice, articole pentru copii, librarie, film si IT, telefonie mobila, articole electronice si electrocasnice, decoratiuni interioare, optica. La acestea se adauga o curatatorie ecologica, o florarie, bancomate, farmacii, o agentie de turism si un supermarket. De asemenea, la Liberty Center publicul poate alege dintr-o multitudine de restaurante cu specific traditional sau international, fast-fooduri, baruri si cafenele elegante.
La Liberty Center se afla singurul cinematograf 100% digital si 3D din Bucuresti , The Light Cinema, cu 7 sali de cinema,cu o capacitate totala de 1500 de locuri si un bar complet echipat. Liberty Center este singurul loc din Bucuresti pentru experiente 6D. Sala cu o capacitate de 40 de locuri ofera publicului spectator experiente unice pe parcursul vizionarii celor mai recente productii 6D lansate la nivel mondial.
Liberty Center este singurul mall din Bucuresti cu patinoar permanent, The Champs,cu o suprafata totala de 300 mp, dispunând de patine proprii.
Centrul masoara 65 000 mp, o suprafata închiriata de 25 000 mp si este organizat pe trei nivele, care beficiaza în totalitate de aer conditionat, si dispune de o parcare subterana gratuita de 700 de locuri.
Proiectul Liberty Center a fost premiat în aprilie 2009, în cadrul galei Southeastern European Real Estate Awards cu distinctia “Cel mai bun proiect de retail din 2008”, pentru arhitectura sa moderna si ampla.
Liberty Center a fost lansat pe 31 octombrie 2008, valoarea totala a investitiilor fiind de 70 milioane de euro.

Organizator: Liberty Center

Parteneri principali :
ALGIDA
NESTLE ICE-CREAM
Parteneri: Romaqua, Frigotehnica, Adidas, Burger King, Hervis, Kanz, Light Cinema, Pablosky, The Champs, Lee Cooper, Benissimo, Sover Optica, Quasi Pronti, The Vesper
Parteneri media: La Cucina; Jurnalul de bucatarie, Click pentru femei, Click pofta buna, Radio Sport Total; csid.ro, protvmagazin.ro, Time out, Delly.ro, Garbo.ro, Kudika.ro, reteteculinare.ro

Adresa Liberty Center:
Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173).
Telefon: 021/ 369 98 75.
Website: www.libertycenter.ro.
Concept, strategies & Suport media: @llmediafactory, o marca a companiei de media ALL MEDIA IN & OUT FACTORY.
Pentru detalii si intrebari, ne puteti accesa la adresa marketing@allmediafactory.ro sau la nr de telefon 0720100302.
Persoana de contact Mihaela Iancu.
Meda Popea, PR Consultant pentru Liberty Center
meda.popea@gmail.com
0723250044
email:marketing@allmediafactory.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu