joi, 30 iulie 2009

Lansarea 24up! – video, imagini, audio ale vietii tale ...

28 Iulie, 2009, mediul ONLINE – Permitand utilizatorilor sai sa incarce fisiere audio, video sau imagini, proiectul „24up!”, http://24up.ro s-a lansat in mediul online ca un concurent puternic in piata de sharing video, imagini si audio intre utilizatorii de Internet – oferind posibilitatea oricarui utilizator inregistrat sa imparta cu membri aceleiasi comunitati creatii audio, video si foto – facandu-si cunoscute propriile creatii media.

In data de 16 Iulie, proiectul „24up”, dezvoltat de KIT Software (Romania) a atins primul milestone de 5.000 de fisiere impartite intre utilizatorii comunitatii, urmand a prefigura atingerea urmatorului milestone pana in 1 August 2009. In urma succesului, Catalin Zamfir Alexandru, team-leader al proiectului „24up!” declara: „Dupa o investitie in resurse si oameni de peste 10.000 de euro in ultimele doua luni, este minunat sa vezi un astfel de proiect beneficiind inca din perioada de BETA de un astfel de succes in randul tinerilor dependenti de muzica ...”

Proiectul „24up!” a fost dezvoltat in colaborarea dintre KIT Software, http://kitsoftware.ro si InterGLOB Romania, http://interglob.ro – dl. George Rusu, declarand: „De mult am dorit sa dezvolt un astfel de proiect. Am gasit interesanta invitatia echipei 24up! sa iau parte la proiect, investind in infrastructura hardware a acestuia”.

In lunile urmatoare, proiectul „24up!” anticipeaza deschiderea a doua noi servicii: un magazin online in colaborare cu marile case de discuri din Romania, in comercializarea CD-urilor, casetelor a artistilor romani si internationali sub pretul pietei. De asemenea, in colaborare cu InterGLOB Romania, echipa de la „24up!” va deschide serviciul „24up!

WebEvents, platforma de transmisii LIVE pe Web” – prin care va intra pe piata cu prima platforma de difuzare LIVE a concertelor, evenimentelor, seminariilor, conferintelor, etc. in cadrul proiectului „24up!” – separandu-se in totalitate pe piata de servicii si evenimente transmise pe Web.

Despre 24up!: Proiectul a fost lansat in varianta BETA in data de 10 Iunie 2009, oferind un mediu de sharing si hosting a fisierelor utilizatorilor intre acestia. Proiectul s-a bucurat de un succes nemaintalnit, ajungand la nici o luna de existenta beta, la primul milestone de fisiere impartite intre utilizatori.
Despre KIT Software: Dezvoltator al proiectului „24up!” si al platformei PHP: „RA PHP Framework” – KIT Software exista pe piata din Romania din anul 2006, dovedindu-se un jucator abil pe piata de online din Romania, oferind Web-ului romanesc sursa cea mai buna de informatie si servicii Web.


• Catalin Z. Alexandru, office@kitsoftware.ro,
Dumitru Alexandru, dumitru.alexandru@kitsoftware.ro
• Tel/Mob: 031.40.14.590 / 0726.683.373
email:dumitru.alexandru@kitsoftware.ro
http://www.24up.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu