joi, 30 iulie 2009

Formatii noi inscrise la MR - SPU 2009

Formatiile Amberskin (Tg-mures), Cronic (Oradea) si Phenomenon (Bucuresti) s-au inscris in preselectia pentru „Maximum Rock - Suport Pentru Underground”, astfel ca numarul formatiilor a ajuns la 21.

Asculta formatiile si Voteaza-ti trupa favorita!
http://www.promusicprod.ro/mrfest/formatii/


Finala cncursului se va desfasura in Bucuresti, in data de 25 octombrie 2009, in The Silver Church Club, avand ca obiectiv promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!
Acest concurs este deschis formatiilor tinere, care nu au mai mult de un album autoprodus sau scos la o casa de discuri.

PREMII
- Marele premiu - un cec in valoare de 10.000 RON, cu care castigatorul va putea achizitiona instrumente si accesorii de la GuitarShop.
- Ocupantul locului al doilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 2.000 RON.
- Ocupantul locului al treilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 1.000 RON.

Reamintim ca, clasamentul final va fi alcatuit de catre juriu si votul publicului, in proportie de 50-50%,iar o formatie va intra direct in finala, aceasta fiind aleasa in functie de numarul de vizuatizari / auditii.
Formatiile finaliste vor fi incluse pe o compilatie CD realizata cu ajutorul firmei ODS-Optical Disc Solution
Informatii despre conditiile de participare si regulamentul concursului gasiti si la www.promusicprod.ro/mrfest sectiunea REGULAMENT.

Promusic Prod. & Maximum Rock Magazin
Booking - Management - Label - Magazine

P.O.Box:80-83, Bucuresti, Romania
P.O.Box: 1-421, Cluj-Napoca, Romania
Tel.: 0040.264.542572 , 0040.726.131516
yahoo id: maximum_rock
e-mail: promo@promusicprod.ro , maximumrock@promusicprod.ro
www.promusicprod.ro/maximumrock
www.promusicprod.ro/concerte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu